lørdag den 31. maj 2014

Westknit og sjaler

Egentlig er jeg ikke rigtig til sjaler, men jeg elsker tørklæder, jeg er derfor kommet til at købe opskriften på endnu et af Stephen Wests sjaler/tørklæder vertices Unites, jeg har tidligere strikket Rockefellers og er faktisk i gang med color cravings, det er jeg gået lidt død i, jeg ved egentlig ikke hvorfor. Jeg har en ide om at jeg vil strikke det i forskellige pastelfarver kombineret med en råhvid og en sandfarvet. I morgen aften når jeg kommer hjem må jeg lige kigge garnlageret igennem, for jeg tænker, at det er et oplagt projekt til rester. Hvad med dig er du godt til at få brugt din rester eller bare af dit lager i det hele taget?


Starten på mit color craving


fredag den 30. maj 2014

London i børnehøjde #1

I søndags hjemvendte yngste og jeg fra 4 skønne dage i London. Det var første gang at yngstemanden besøgte byen, så det var på forhånd bestemt, at rejsen var på hans præmisser. Normalt tager vi på ferie som en familie herhjemme, men da ældste søn og manden min havde besluttet sig for at tage til le Mans, ja så ville vi da ikke holde os tilbage. Vi havde ikke rigtig planlagt noget inden vi tog der over, men han ville rigtig gerne se Big Ben, kendt fra Cars to og hvis vi skulle se en musical. Så skulle det være Charlie og Chokolade fabrikken, da det er en af hans ynglings film.Vi ankom sidst på formiddagen til Stansted lufthavn, og klokken var næsten 14 inden vi havde fået frokost og var blevet installeret på vores hotel, men der var noget der trak i Emil, Hemleys. Hemleys er et hvert barns drømmested, en legetøjsbutik i 7 etager og hvor der over alt er voksne som er i gang med at lege med/demonstrere legetøjet. Emil blevet næsten helt lammet der inden og det sker ellers ikke tit, men han fik dog købt lidt, bagefter gik turen til Liberty og deres arts and crafts afdeling, her kom der lige en enkelt strikkebog med hjem.





torsdag den 29. maj 2014

En strikke opdatering

Foråret har været præget af skolereform og projektskrivning, så det er kun blevet til et minimum af strik.  Men I får lige en opdatering alligevel.  Jeg er endelig blevet helt færdig med bluse med firkantet hald fra lillestrik. Jeg har strikket den i en tråd black hill højlandsuld fra garnudsalg farven mener jeg hedder kornblomst.


Min Ella nr 2 er også blevet færdig. Garnet er også fra garnudsalget men jeg kan ikke huske hvad det hedder.

På pindene har jeg tre ting, lyse nætter af Anette Danielsen, så er der Aran fra Feminin Strik af Lene Holme Samsøe og endelig har jeg gang i endnu et neverkont tørklæde.






I monteringskurven er der også en enkelt ting. En lille baby trøje,  jeg mangler blot at hækle en halskant og sy knapper i.


Op på hesten igen

Sku', fanden og for hel....
Nogen har hacket min google konto, bagefter har de slettet den og det har ikke været muligt at gendanne den, det betyder, at jeg ikke havde nogen mailadresse, alt i min kalender var væk og værst af alt, så kunne jeg ikke længere få adgang til min gamle blog hyggestrikkerier. Aftnen inde alt dette skete, havde jeg forgæves forsøgt at komme til at betale for mit domæne endnu et år, dog uden held og det betyder at bloggen bare er helt væk. Jeg prøvede i flere timer at få kontakt med google også uden held. Men der er som sagt ingen grund til at græde over spildt mælk, så op på hesten igen min pige tænkte jeg og så var der jo ikke andet for end jeg måtte lave en ny mail adresse, og oprette en ny blog, som sagt så gjort og dermed fødslen af Fruens strikkerier.
Nyt navn men det samme indhold, jeg vil stadig dele min passion for strik og delagtiggøre jer i hvad jeg ellers går og roder med og fra tid til anden kan der komme en tanke af mere eller mindre filosofisk karakter. De næste par dage vil jeg belemre dig med min rejse til London sammen med yngste manden og så er der også lidt strik som skal opdateres. Jeg håber at du finde vej her til alle jer gamle læsere og hvem ved måske der kunne snige sig en ny med også, jeg håber det.


Dette er bare en prøve

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12339955/?claim=5ysa27ssgta">Follow my blog with Bloglovin</a>