lørdag den 28. februar 2015

Det er godt nok længe siden

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, men min sommerferie fra bloggen ende med at trække ud. Sidste forår var der mere end rigeligt at se til, der var en pædagogisk diplomuddannelse der skulle færdiggøres, et arbejde der skulle passe og en skolereform der skulle forberedes. Så da jeg kom til sommerferien trængte jeg virkelig til en pause også fra bloggen. Da ferien så var slut, så var det min klare intention at begynde at blogge igen, men af en eller anden grund kunne jeg ikke komme i gang, og ikke fordi jeg havde noget på hjerte, jeg har skrevet et utal af indlæg i mine tanker. Som tiden gik blev det bare svære og svære at få taget hul på bylden.

I dag var jeg nede ved min mands computer og kom ved en fejl til at trykke på min blog under foretrukne, det sidste indlæg var skrevet d. 20. Juni 2014. Og pludselig virkede det som om der kun var en ting at gøre, nemlig at sætte mig ved tasterne og skrive. I dag var der ikke langt fra tanke til handling.

Måske skyldes mit tilbage tog her på bloggen i dag, at jeg er i gang med en af mine mindre farvourit beskæftigelser, jeg er nemlig i gang med af færdig montere min Bøvertun fra Kofteboken. Jeg strikker den i garn fra lageret en tråd højlandsuld og en casmire begge fra garnudsalg. Jeg tror den bliver et sikkert hit, når den bliver færdig, hvilket forhåbenlig bliver en gang senere i dag😄