torsdag den 23. april 2015

En strømpe, en grydelap og massere af snot

Jeg er tilbage på dansk jord, sidste uges lejrskole i Berlin gik super godt, vi havde en helt forrygende tur, jeg kan klart anbefalde den by til lejrskole. Planen var at jeg i løbet af ugen skulle strikke et par strømper, det blev bare til en strømpe, for programmet var stramt og der var ikke meget strikketid, måske jeg godt kunne have nået strømpe nummer to på hjemturen, men der fik jeg lyst til at lege lidt med dobblesteikog det blev derfor til en grydelap. Begge dele skal selvfølgelig have en makker og det skal de også nok få.


Sidste dag på lejrskolen vågnede jeg med feber og en monster forkølelse, den holder godt fast i mig og jeg har nu taget konsekvensen og taget en dag hjemme under dynen. Her hjemme har jeg strikket på min Afmæli, jeg mangler nu bare knappekanterne og lidt montering. Den har været sjov at strikke ikke mindst bærestykket, ikke mindst fordi jeg elsker at lege med farver. Jeg strikker den i to tråde højlandsuld altsammen fra lageret.


Ellers så går tiden med konfirmations forberedelser, der er nok at se til, men heldigvis bliver to do listen dagligt lidt mindre, så mon ikke vi når det. Imens jeg går og forbereder det der forhåbelig bliver en fantastisk dag, går jeg og overveje om jeg skal håbe på Wiola bølgen og måske endda melde mig til en knitalong.

tirsdag den 14. april 2015

Stilhed før stormen

Der lidt stille fra min side her på bloggen i øjeblikket, vi skal holde konfirmation for ældste søn lørdag den 2. maj. Vi skal  holde det hjemme i haven, så det meste af påsken og hele sidste weekend tilbragte hele familien med at få lavet nogle af de mange uafsluttede projekter vi har.
I denne uge er jeg på lejrskole i Berlin med min 8. Klasse, vi ankom til byen i går sidst på eftermiddagen. Busturen ned gav lidt strikketid men de to trøjer jeg pt. strikker på var begge for store til at sidde med i en bus, så jeg pakkede i stedet lidt strømpegarn ned.
Jeg satser på at jeg i løbet at ugen og busturen hjem for så meget strikketid at det bliver til et par strømper.
Nå men jeg skal rundt og vække børn, god tirsdag til dig.

mandag den 6. april 2015

Pist væk var den

Ja det er selvfølgelig påskeferien jeg taler om, eller helt væk er den selvfølgelig ikke for der er jo også i dag. Jeg kunne sagtens bruge et par dage mere, men sådan er det vel altid, på den anden siden har vi fået en masse for hånden. Det helt fantastiske vejr har gjort, at vi har nået en helt masse i haven, men der var også massere der skulle nåes, en kæmpe jordbunden skulle køres væk, et bed skulle nedlægges og fyldes med skærv, en masse havefliser der skulle flyttes og andre smides væk osv. Det er også blev til lidt på strikkefronten, jeg er nu næsten færdig med ryggen til Aud.

Jeg havde tænkt at jeg ville strikke en norsktrøje i børnestørrelse, men det blev i stedet til en islandsk, så lige som rigtig mange andre, så har jeg nu en Afmæli på pindene. Jeg strikker den i to tråde højlandsuld, for ikke at sidde med de store cones når jeg strikker med flere farver, så havde jeg gang i krydsnøgleapperatet i går aftes og det tog om sig og pludselig havde jeg tømt 10 cones, jeg synes tit det er lettere at lege med farvesammensætning når jeg har garnet i mindre nøgler.


Nå men dagen i dag står bl.a. på forældremøde med præsten, ældste skal jo konfirmeres om mindre end en måned, pyha to do listen i den forbindelse er også temmelig lang, men det gider jeg ikke tænke på i dag.

onsdag den 1. april 2015

I anledningen af påsken

Overvejer jeg på det kraftigste at starte et nyt strik op, jeg overvej endnu en norsk trøje, men denne gang i børnestørrelse. Og jeg må godt for jeg er nu færdig med min sukkertrøje, den mangler blot at blive vasket og få knapper. Jeg har strikket den i en skøn lyseblå i den "nye" cottonwool fra garnudsalg. Jeg er selvfølgelig stadig i gang med min Aud.


Tidligere havde jeg altid adskillige strikkeprojekter i gang, men det sidste årstid har jeg skåret det kraftigt ned, hvorfor ved jeg ikke helt. Måske er det fordi jeg har haft en del at se til på arbejde, med det tilfølge, at jeg der altid har en håndfuld ufærdige projekter og fordi det er sådan på arbejde så har jeg brug for at kunne færdiggøre mine projekter når det kommer til strik, bare lidt lommepsykologi.

Påskeferien er nu i gang, ja det har den været siden i går eftermiddag, ferien står på en 70 års fødselsdag, en påskefrokost, forhåbenlig en tur i haven og så selvfølgelig en masse strik, hvad byder din påske på?