torsdag den 7. maj 2015

Den store dag

Er nu vel overstået. Det var i lørdags at ældste blev konfirmeret, og der har været tryk på de sidste par uger, med alle forberedelserne. Vi holdt festen hjemme i haven i et telt, så hele haven har fået en ordenlig omgang, to bede er blevet nedlagt og skuer er blevet malet, lige som hele huset inden jo også lige skulle rendes over, så var der alt til borddækningen, talen, pynten til til telte, og selvfølgelig tøj. Man tænker inden man går i gang at det vel ikke er så galt, men alle tingene tager tid og nogle en del, så i sær de sidste dage var med sved på panden.
Var det så det hele værd?? Det synes vi, for konfirmanden havde en rigtig god dag, og det var hans ønske, at vi skulle være hjemme, vi have også en super dag og det virkede det også til at vores gæster havde. Maden, bort set fra desserten stod vi ikke selv for, men fik fra slagteren i Gistrup, og der var ikke noget at sætte en finger på. Ældste har i flere år sagt at han ville have helstegt pattegris, det kunne de ikke klare der ude, i stedet fik vi grillet pattegris, de havde valgt alle de gode udskæringer og dem grillede de så her ude hos os. Kødet var velstilberedt og smagte rigtig godt og tilbehøret bestod at klassike ting som flødekartofler og mere spændende ting som en udsøgt æble salat. Nat maden var taps og det var et kæmpe hit. Alt i alt var det en fantastisk dag, under det hele glemmer man lige at det tager næste lige så lang tid at rydde op efter konfirmationen, som det tog at forberede den.




5 kommentarer:

  1. Det var en rigtig hyggelig dag - håber I kan bruge billederne

    SvarSlet
  2. Tillykke med sønnen...dejlige billeder fra en dejlig dag for alle :-) og ja det er bare et stort arbejde både før og efter ...men det er det hele værd :-)
    Og skønt det hele gik godt og var tilfredsstillende!! Pyhhh så kan det blive lidt mere hverdag igen...gudsketakoglov;-)

    SvarSlet
  3. tillykke med sønnen og ja det ligner en skøn dag :-) dejlige glade og hyggelige billeder :-) det er vores tur til næste år og den bliver også holdt hjemme :-)

    SvarSlet

Jeg vil så gerne høre din mening også, så skriv endelig en kommentar.