torsdag den 12. marts 2015

Åh Finland

Det er title på den roman jeg lige har læst med min 8. klasse, den er skrevet af Mads Storegaard Jensen er er super sjov. Men også en passende title for dagens indlæg.
I går først på aften landede vi i Vaasa, turen fra Stockholm til Vaasa foregik med et mindre propelfly, ca 60 kunne vi være i flyet, vi undrede os faktisk lidt passagersammensætningen, for ud over os, som skulle deltage i samme arrangement, så var der kun en anden kvindelig passager, resten var mænd og ikke den type mænd, vi havde mødt på de andre fly, dem i jakkesæt og med laptoppen under armen. Vi filosofere stadig over det, uden at være kommet til noget svar.
Efter vi var landet, så blev vi hente af en taxa og kørt de ca. 100 km til Jackobstad, hvor vi blev inkvarteret på Stadshotellet. Vi har alle lidt trætte efter rejen her op, for os fra Aalborg var rejsen startet kl. 8 om morgene. Men vi spise lidt aftensmad sammen, og snakken gik heldigvis lystigt, for ca. Halvdelen af os er det fjerde gang vi mødes. Jeg mærker faktisk at fra gang til gang skal øret bruge mindre tid på at vænne sig til svensk og finsksvensk.
Om lidt bliver vi hentet og kørt til Sursik skolen, og foran venter et tætpakket program, men det skal nok blive godt.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil så gerne høre din mening også, så skriv endelig en kommentar.